Ποιοι Είμαστε

pic_2

To 1972 o ΛΕΩΝΙΔΑΣ Ι. ΠΑΝΑΓΙΩΤΑΚΗΣ, Πολιτικός Μηχανικός - Ηλεκτρ/ργός και η σύζυγός του ΕΛΕΝΗ Λ. ΠΑΝΑΓΙΩΤΑΚΗ, Πολιτικός Μηχανικός, ίδρυσαν μια Τεχνική Κατασκευαστική Εταιρία με έδρα τη Θεσσαλονίκη.

Αρχικά ασχολήθηκαν με την κατασκευή Δημοσίων Έργων (σχολεία, γυμναστήρια, κολυμβητήρια) σε όλη την Ελλάδα και ειδικότερα με τη μελέτη και κατασκευή Σταθμών Επεξεργασίας Λυμάτων όπου και απαριθμεί ένα μακρύ κατάλογο εγκαταστάσεων σε πόλεις, οικισμούς, τουριστικές περιοχές, εργοστάσια κλπ.

Μέρος των Δημοσίων και Ιδιωτικών έργων κατασκευάστηκαν σε κοινοπραξία με τον Σόλωνα Καπέτα και συγκεκριμένα με την εταιρεία του Σόλων Καπέτας & Σια ε.ε. όπως φαίνεται και στις λίστες έργων που ακολουθούν (Υπηρεσίες)

Συνεχιστές της επιτυχημένης πορείας ήταν οι ΓΙΑΝΝΗΣ Λ. ΠΑΝΑΓΙΩΤΑΚΗΣ, Πολιτικός Μηχανικός και ΝΙΚΟΣ Λ. ΠΑΝΑΓΙΩΤΑΚΗΣ, Πολιτικός Μηχανικός-Υγιεινολόγος Μηχανικός. Επικουρικά συνεργάζεται με το γραφείο, ο τρίτος των αδελφών ΠΑΝΑΓΙΩΤΑΚΗ, ΗΡΑΚΛΗΣ, ο οποίος είναι Μηχανικός Περιβάλλοντος – Περιβαλλοντολόγος, κάτοχος διδακτορικού του ΜΕΤΣΟΒΕΙΟΥ ΠΟΛΥΤΕΧΝΕΙΟΥ στο τομέα του περιβάλλοντος (μελέτες περιβαλλοντικών επιπτώσεων).

Στον κύκλο των εργασιών μας περιλαμβάνονται:
• Ο σχεδιασμός, η διακόσμηση και η ανακατασκευή διαμερισμάτων, επαγγελματικών χώρων και καταστημάτων.
• Η κατασκευή οικοδομών με αντιπαροχή.
• Η μελέτη κατασκευής Βιολογικών Σταθμών.
• Η έκδοση Ενεργειακών Πιστοποιητικών Κτιρίων.

Οι κατασκευές που αναλαμβάνουμε είναι με όλα τα υλικά της σύγχρονης οικοδομικής τεχνολογίας με σεβασμό στο περιβάλλον και στους νόμους.

Προτεραιότητά μας είναι ο ιδανικός συνδυασμός αισθητικής και λειτουργικότητας, η σωστή αξιοποίηση του χώρου και η εξυπηρέτηση των σύγχρονων αναγκών με μοντέρνο αρχιτεκτονικό σχεδιασμό και αυστηρές αντισεισμικές προδιαγραφές.